Maatwerk

Op zoek naar een uniek kunstwerk? Of een gepersonaliseerde kaart? Uit Gaasterland maakt ook ontwerpen op aanvraag. Van een unieke locatie, of ter ere van een bijzonder moment.

Print op maat

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor aan de muur? Voor jezelf of iemand anders? Uit Gaasterland maakt geïllustreerde kunstprints op maat van een onderwerp, locatie of landschap die voor jou van betekenis zijn. De afmetingen kun je zelf bepalen.

Kaart op maat

Een Fries geboortekaartje, een uitnodiging voor je bruiloft, een verhuiskaartje of een ansichtkaart voor een ander bijzonder moment; Uit Gaasterland kan het voor je ontwerpen. Het mooie van maatwerk is dat bijna elk gewenst ontwerp en formaat mogelijk is.

Custom ontwerp

Heb je een andere wens of idee van iets wat je graag wil laten maken? Of wil je de illustraties van Uit Gaasterland op een andere manier inzetten? Neem contact op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Voorbeeld maatwerk

Een locatie of landschap kan van speciale betekenis zijn voor iemand. Deze kunstprint op maat is gemaakt voor iemand die warme herinneringen heeft aan dit Friese huis. Deze unieke print van 30 x 40 cm hangt nu elders in het land aan de muur, ter herinnering aan de mooie tijden in Gaasterland.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een unieke print of uitnodiging op maat?